De leukste tips voor Vaderdag

 De leukste tips voor Vaderdag


Het is bijna zo ver: Vaderdag! De dag van het jaar om alle vaders, schoonvaders & opa's eens extra in het zonnetje te zetten! Hoe kan dat nu beter met een leuke accessoire voor zijn rokerige hobby! Speciaal voor u hebben wij een top 5 gemaakt van de leukste accessoires!

1. Xikar Reisasbak
Handig in de auto, camper, boot of op de vakantiebestemming zelf. Een stoere reisasbak van Xikar is een musthave voor de sigarenroker die onderweg is. Veelal zijn de gewone asbakken in de auto te klein en deze biedt genoeg ruimte voor een aantal sigaren. Door het handige formaat past de asbak in de drinkbekerhouder!

De asbak is online en in de winkel te koop voor € 24,50

2. Colibri Aansteker
Colibri staat bekend om zijn kwaliteit, uitstraling en gemak. Wij hebben een grote collectie aanstekers met zowel een zachte vlam, turbojet of voor de pijp.

U kunt al een aansteker aanschaffen vanaf € 42,50

3. Rattray's Pijptabak Pouch
Een prachtige lederen pijptabak-etui voor de Pijproker! Oog voor detail heeft Rattray's niet alleen bij het vervaardigen van pijpen maar zeker ook bij het maken van accessoires. Deze tabaksbuidel is een mooi voorbeeld; binnenzijde is afgewerkt met rubber om de pijptabak vers te houden.  De buitenkant is afgewerkt met zacht leer.

De pouch kost € 34,50

4. Colibri Sherlock 3 delig pijpbestek
Elke pijproker heeft baat bij een goed pijpbestek. Colibri dacht dat ook en hebben voor u een prachtig pijpbestek gemaakt dat inderdaad iets weg heeft van een Zwitsers zakmes. Voorzien van een ring om het bestek aan uw sleutelbos te bevestigen

Het pijpbestek is te koop voor € 34,50

5. Sigarenhumidor
Iemand echt verrassen? Wat dacht u van een eerste of een nieuwe humidor! Een speciale kist om uw longfiller sigaren in perfecte conditie te bewaren.

In de winkel hebben wij een nog groter aanbod dan online! Op onze site vindt u humidors v.a. € 75

 

Published on : 23 May, 2018