Veel gestelde vragen

Hieronder vind u de meestgestelde vragen over onze webshop.
Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Inloggen lukt niet
Onze website heeft een update ondergaan.
U kunt nu inloggen met het email adres waarmee u zich heeft aangemeld. U hoeft dus geen gebruikers naam meer te onthouden. Mocht u deze gegevens kwijt zijn, stuur ons dan een email.

Betalingsmogelijkheden
U kunt bij ons betalen met iDeal, Creditcard, Afterpay en overschrijven via Bank of Giro.
Wanneer u kiest om te betalen met iDeal, dan wordt de betaling door uw eigen bank verzorgt (internet bankieren). Kiest u voor een andere betaalwijze, dan verzorgt pay.nl uw betaling via een beveiligde verbinding.

Verzendkosten
Verzending binnen Nederland € 7,50
Buitenland: Neem contact met ons op voor actuele prijzen.
N.B. Producten kunt u ook afhalen in onze vestiging in Utrecht.

Levertijd en beschikbaarheid
Het merendeel van de producten in de webwinkel is op voorraad en wordt na betaling binnen 1 werkdag verzonden. Niet-voorradige artikelen worden nabesteld en gewoonlijk binnen 4 werkdagen verzonden.

Prijzen en garantie
Alle genoemde prijzen van artikelen op de website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Mogelijke prijswijzigingen voorbehouden.
Op alle artikelen rust fabrieksgarantie; over het algemeen voor de periode van ten minste één jaar. In geval van een defect, waarbij de oorzaak niet bij het gebruik ligt kan garantie worden verleend buiten de voor het product gestelde periode. Verzendkosten zijn voor rekening van de koper.

Afbeeldingen producten
Afbeeldingen van producten kunnen afwijken. Dit betreft voornamelijk tabaksproducten. Door veranderingen in de tabakswetgeving, moeten verpakkingen regelmatig worden gewijzigd door fabrikanten. Hierdoor kan de verpakking van een geleverd artikel er anders uitzien dan de afbeelding in webshop. De inhoud blijft natuurlijk zoals omschreven. Wij proberen de webshop zo snel mogelijk bij te werken naar de actuele verpakkings-afbeeldingen.